bookmark 1 show style1 City date_range 29 July 2023

Amason + Moonica Mac

Amason + Moonica Mac | Live på Gåsen | 29/7

 

Amason

Alla riktigt bra band har en gemensam nämnare: helheten är större än summan av delarna. Att detta även gäller supergruppen Amason säger väl ganska mycket. Trots att medlemmarna kommer från band som Miike Snow, Dungen och Little Majorette och att de i Amanda Bergman har Sveriges bästa röst, så förblir Amason ett band i ordets bästa bemärkelse. Demokratiskt, osjälviskt och följsamt spelar alla för låtens bästa och resultatet är inget annat hypnotiskt.
Efter en ep och ett par singlar släpptes Amasons debutalbum ”Sky City” 2014. Albumet hyllades av såväl publik som kritiker och belönades på Grammisgalan för Årets Album.
På senaste syskonalbumen ’Galaxy I’ (2019) och ’Galaxy II’ (2021) möter vi ett Amason som experimenterar mer än någonsin utan att tappa bort sin melankoliskt mjuka kraftfullhet. Ett av Sveriges absolut bästa band lämnar ingen besviken.

 

Moonica Mac

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Under 2022 släppte Moonica Mac sitt andra fullängdsalbum, den grammisnominerade och kritikerhyllade PART TWO, och var under hela året ute på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans.

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt, förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

 

29:e juli är det dags för Amason och Moonica Mac att besöka Grå Gåsen. Något av det bästa Sverige har att erbjuda livs levande. En helkväll med god mat, kylda drycker och dubbla konserter. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen 29:e juli.

_____

 

Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt! 

Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:

Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!

Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!

Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig! 

På grund av ljudvolymsrestriktioner har vi en åldersgräns på 13 år. Om du är mellan 13 och18 år kan du fortfarande komma med, men du måste ha en målsman med dig. 

För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser. 

Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!

Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.

Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!

/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla