bookmark 1 show style1 City date_range 1 August 2023

Veronica Maggio

Veronica Maggio | Live på Gåsen | 1/8

 

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sju kritikerrosade album, samtliga multi-platina. Rekord på Spotify med över 1 miljard streams och Sveriges fjärde mest streamade artist.

Första delen av hennes sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt” släpptes under hösten 2021 och när kapitel två släpptes under våren 2022 var albumet komplett. En fullspäckad turnésommar följde där hon bland annat var ett av årets stora namn på Lollapalooza i Stockholm. Framgångssagan följde sedan Veronica utanför landets gränser då hon under hösten spelade för 10.000 besökare i ett slutsålt Spektrum i Oslo.

Segertåget fortsätter 2023. Ett samarbete med Miriam Bryant resulterade i den mästerliga hitlåten “Under någon ny” och förlängs med en gemensam turné i sommar. Men redan under våren 2023 kickar Veronica Maggio igång sommaren på Evenew vid Universitetet i Stockholm – två kvällar förvandlas till en minifestival med artister som Avantgardet, Jackie Mere, Linn Koch-Emmery och Kasino.

 

1:a augusti är Veronica Maggio tillbaka på Grå Gåsen när hon intar scenen för en efterlängtad konsert. En helkväll med god mat, kylda drycker och Veronica Maggio med fullt band livs levande från scen. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen 1:a augusti.

_____

 

Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt! 

Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:

Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!

Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!

Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig! 

På grund av ljudvolymsrestriktioner har vi en åldersgräns på 13 år. Om du är mellan 13 och18 år kan du fortfarande komma med, men du måste ha en målsman med dig. 

För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser. 

Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!

Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.

Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!

/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla