bookmark 1 show style1 City date_range 22 July 2023

Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau | Live på Gåsen | 22/7

 

Albin Lee Meldau har snabbt avancerat till att bli en av landets mest älskade artister. Efter succéartade sommarturnéer både 2021 och 2022 plus en konsert i Avicii Arena, som sålde ut långt i förväg, är han redo för att på nytt inta scenen i sommar.

Det var 2018 som Albin Lee Meldau gick från att vara en omtalad debutant till att få det bredare genombrottet. Via Så mycket bättre och hans fenomenala tolkning ”Spela min favoritvals” gick han rakt in i det svenska folkets hjärtan. Sedan dess har han fortsatt att rada upp starka låtar som ”Josefin” och ”På riktigt”.

Då Albin Lee Meldau återvände till Så mycket bättre under den senaste säsongen var han inte längre den otippade debutanten. Istället klev han in i tv-rutan som en av Sverige största artister. Väl där gjorde Albin Lee Meldau ingen besviken. Finstämda ”Mamma” och den eftertänksamt landsvägsrockiga ”Gör dig glad” blev omedelbara publikfavoriter.

 

22:a juli är Albin Lee Meldau tillbaka på Grå Gåsen när han intar scenen för en efterlängtad konsert. En helkväll med god mat, kylda drycker och Albin Lee Meldau med fullt band livs levande från scen. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen 22:a juli.

_____

 

Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt! 

Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:

Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!

Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!

Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig! 

På grund av ljudvolymsrestriktioner har vi en åldersgräns på 13 år. Om du är mellan 13 och18 år kan du fortfarande komma med, men du måste ha en målsman med dig. 

För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser. 

Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!

Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.

Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!

/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla