bookmark 1 show style1 City date_range 15 July 2023

Miriam Bryant + Daniela Rathana

Miriam Bryant + Daniela Rathana | Live på Gåsen | 15/7

 

Miriam Bryant

Miriam Bryant är en alldeles särskild slags talang. Med sin kraftfulla röst, karisma och oemotståndliga charm har hon på bara några år blivit en av landets största artister. Med sin unisont hyllade medverkan i ”Så Mycket Bättre” fick publiken möta Miriam Bryant i hela sin filterlösa självklarhet och sedan dess har inget varit sig likt. Hitsinglar på hitsinglar följdes av EP:n ’Mi Amor’ (2019), vilket också blev hennes första egna släpp på svenska. Med sitt senaste album PS jag hatar dig har Miriam Bryant ännu en gång bevisat att hon är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Två Grammisar, prisad på P3 Guld, Musikförläggarnas pris, en tillhörande kortfilm samt en omfattande Skandinavienturné som innehöll över 40 stopp är alla kvitton på den storartade succén som följde hela släppet.
Under 2023 är Miriam Bryant aktuell med livespelningar och ett unikt samarbete med Veronica Maggio, som resulterat i både singeln ”Under någon ny” såväl som ett livesänt drama regisserat av Jonas Åkerlund.

 

Daniela Rathana

År 2020 släppte Daniela Rathana sin debut-EP och korades omedelbart till svensk pops nästa stora namn. EP:n resulterade i två Grammis-nomineringar, såväl som samarbeten med Molly Sandén och Oskar Linnros. Det efterföljande albumet ”Rathana Club" (2021) är en förlängning av hela Danielas personlighet, utåtriktat och kaxigt – där sex, humor, charm och futuristiska produktioner flankeras av stora, sköra ballader. Skivan belönades med en Grammis för Årets pop och blev en favorit både hos fans och kritiker.
Under hösten 2022 var Daniela Rathana högaktuell som en av deltagarna i Så Mycket Bättre med otroliga tolkningar av bland annat "Vandraren" och "Alltid Blå" och i sommar väntar en turné på landets största festival- och konsertscener.

 

15:e juli återvänder Miriam Bryant och Daniela Rathana till Grå Gåsen, Gotland. Denna gång för två unika konserter med artister i absolut högform. En helkväll med god mat, kylda drycker och dubbla konserter. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen 15:e juli.

_______

 

Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt! 

Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:

Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!

Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!

Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig! 

På grund av ljudvolymsrestriktioner har vi en åldersgräns på 13 år. Om du är mellan 13 och18 år kan du fortfarande komma med, men du måste ha en målsman med dig. 

För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser. 

Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!

Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.

Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!

/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla