bookmark 1 show style1 City date_range 16 July 2023

Tommy Körberg - Grand Finale - Kalmar

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. 16 juli kommer Grand Finale till Skälby Gård i Kalmar!

 

"Världsklass", "Storslagen", "Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt", "Pondus och hjärta" – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

 

Biljetter
Parkett - 695kr + serviceavgift

Plats i det gröna - 595kr + serviceavgift (picnicfilt och egen fällbar stol tillåten)

 

Autentiska biljetter säljs här via nortic. Se upp för dyra och falska andrahandsbiljetter!

 

Rullstolsbiljett bokas genom mail till oskar@paraply.se och inkluderar 1 ledsagare.

 

Glöm inte att ta med dig biljetten till showen – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

 

 

Picknick:
Egen picknickkorg med mat och dryck får tas med in på konsertområdet. OBS! Glasflaskor, burkar, termosar och starksprit är inte tillåtna. Medhavd dryck är tillåtet i PET-flaska/Tetrapak. Endast bestick i plast eller trä.

 

 

Tillåtna och ej tillåtna föremål:

 

Ta gärna med: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, filt och glatt humör.


Ta inte med: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, glasflaskor, burkar, sprit, termosar, metallknivar/bestick, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stolar, bord, grillar, stora väskor, djur, barnvagnar, vapen eller annat som kan skada andra.

Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

 

 

Hitta hit:

Skälby Gård har adress Skälbyallén 5, 392 38 Kalmar. Vi rekommenderar er som kan att gå eller cykla till showen. Närmsta busshållplatser är Skälbyallén och Skräddaretorpsvägen. Kommer du med bil finns ett begränsat antal parkeringar på Skälby Gårds grusytor

 

 

Hålltider:

18.00 - Området öppnar
19.30 - Show (ca 1h 40min)

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla