bookmark 1 show style1 City date_range 12 July 2024

Tommy Körberg - Grand Finale - Kristianstad

 

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker.  Den 12 juli kommer segertåget till Tivoliparken i Kristianstad!

 

“Världsklass”, “Storslagen”, “Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, “Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

 

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

 

Biljetter
Parkett – 695kr + serviceavgift

Autentiska biljetter via nortic dit denna sidan länkar. Se upp för dyra och falska andrahandsbiljetter!

Rullstolsbiljett bokas genom mail till oskar@paraply.se och inkluderar 1 ledsagare.

Hålltider
18.00 – Dörrarna öppnar in till konsertområdet i Tivoliparken
19.30 – Show
21.20 – Show slut (cirka)

 

Plats
Showen arrangeras inne på Paviljongsplans grönytor under bar himmel. Vi hoppas såklart på bra väder men tänk på att klä dig efter väder! Paraplyer är ej tillåtna pga sikt- och säkerhetsskäl.

 

Ta med din egen picknickkorg
Ta gärna med dig din egen picknickkorg med mat & dryck in på konsertområdet. Notera att glasflaskor/glasburkar och starksprit ej är tillåtet. Medhavd dryck är tillåten i PET-flaksa, Tetra-pak och aluminiumburk. Endast bestick i plast eller trä.

 

Paviljongsplans café
Inne på Paviljongsplan finns Café Botanical Garden som erbjuder ett utbud av mat, dryck och fika. 

 

Entré
Kom i god tid! Vi ber dig också att ha din biljett redo för scanning i god tid innan du når entrén. Alla behöver ha giltig biljett för inpassering, notera att bokningsbekräftelse inte gäller som biljett.
För att säkerställa ett tryggt och säkert evenemang genomgår samtliga besökare en lättare visitering vid inpassering. 

 

Icke tillåtna föremål
För din och andras säkerhet och trygghet är det inte tillåtet att medföra något av följande saker in på evenemanget. Observera att ingen effektförvaring finns i entrén. 

Alla typer av glas Starksprit Grillar Metallbestick / Metallknivar Stora väskor Paraplyer Systemkameror med stora objektiv Utrustning för professionell ljudupptagning Husdjur Farliga eller spetsiga föremål
 

Hitta hit
Paviljongsplan ligger innanför ringmuren, precis norr om Botaniska Trädgården. Entrén är i murfallet som vätter ut mot havet, så samtliga besökare hänvisas till att komma via strandpromenaden antingen söderifrån centrala Visby eller norrifrån från sjukhuset. Vi rekommenderar alla besökare att i så stor utsträckning som möjligt ta sig hit till fots, med cykel eller åka kollektivt eftersom evenemanget inte har någon dedikerad evenemangsparkering.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla