bookmark 2 shows style2 cities date_range 4 August 2023 - 5 August 2023

The Boppers

Sveriges ”Doo Wop kungar” The Boppers kommer till Gotland i sommar!

 

I hela fyra decennier har The Boppers levererat sin blandning av Rock’ n Roll och Doo whop. Nu kommer de till Gotland i sommar för två konserter. Biljetterna släpps 29 mars via nortic.se. 

”Jag bodde under en skön period på Gotland under flera år och det skall bli härligt att få spela här och träffa alla igen”, säger Ingmar Wallén


De kallas för Sveriges ”Doo whop kungar”. Deras omisskännliga stil har autentiska spår från 50- och 60–talet som älskas av en stor publik, i flera generationer. Sedan starten 1977 har bandet gjort otaliga spelningar i Svenska Folkparker, krogar, konserthus och festplatser mm. På scen levererar de sina låtar med en stor glädje och energi och många av gruppens låtar har genom åren blivit en av Sveriges stora publikfavoriter.  


”Nu ska det bli så kul att få återvända till Gotland. Det var ett tag sedan vi spelade på ön”, säger Mats Lagervall


The Boppers är en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag och har med sina tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa levererat musik i världsklass.

 

Turnédatum Gotland
4 augusti Gangvide Farm - När

5 augusti Källunge Gård – Källunge


På scen får vi möta

Matte Lagerwall: Gitarr och sång

Ingmar Wallén: Gitarr och sång

Kenneth Björnlund: Trummor

Surjo Benigh: Bas

Dennis Quintero: Gitarr

Johan Lyander: Piano

 

För mer information om The Boppers http://www.boppers.se/

 

För mer information och intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla