bookmark 14 shows style14 cities date_range 3 October 2023 - 25 November 2023

HISTORIEPODDEN PRESENTERAR - KRIG & FRED

Väntan är över. En långkörande folkbildare och en av Sveriges mest folkkära podcasts är tillbaka med en ny turné för att möta publiken live. I höst är Robin och Daniel äntligen på scenen igen med en helt ny föreställning baserat på ett specialskrivet manus kring ett evigt aktuellt tema. Varmt välkomna till HISTORIEPODDEN PRESENTERAR - KRIG & FRED.

De behandlar flera frågor som: varför vi krigar, vad fred ens betyder och hur denna den mest ökända av mänskliga aktiviteter format oss genom årtusenden. En föreställning för både militärt över- och underintresserade personer.

Längd: ca 90 min (utan paus)
Presenteras i samarbete med Acast.

OM HISTORIEPODDEN
Historiepodden startades 2014 av gymnasielärarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson och har därefter varje söndag underhållit Sverige kring rykande inaktuella ämnen och händelser.

Med närmare 500 avsnitt i arkivet firar Historiepodden således 10 års-jubileum 2024 och är fortsatt en av landets mest uppskattade och trogna folkbildare. Historiepodden har vunnit Svenska podcastpriset både 2015 och 2016 i två olika kategorier.

FRÅGOR OM TURNÉN
Markus Wiklund Ferrer, Turnéproducent
A Love Supreme
markus@alovesupreme.se

PRESS & INTERVJUFÖRFRÅGNINGAR
Emil Cardebrant, Shomei
emil.c@shomei.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla