bookmark 4 shows style1 City date_range 4 August 2023 - 4 August 2023

Camping Medeltidsveckan 2023 Medeltid XL (inkl. Medeltidsband)

Campa mitt i världens bästa medeltid!

Bo och lev i medeltida idyll och modern camping i naturskönt område

med hela Medeltidsveckan inom promenadavstånd. Medeltidsband för hela veckan ingår!
OBS välj redan nu om du vill bo i medeltida delen med medeltids/vikingatält eller om du vill bo i den moderna delen med ett mer nutida tält. Det går tyvärr inte att ha husvagn/husbil på vår camping, eller el draget till tältet utan medicinska skäl.


Campingen öppnar fredagen den 4/8 2023 vid lunch och stänger på söndagen 13/8.


Campingpriset är samma oavsett om du sover en eller nio nätter. Priset är per person, inte per tält.


 

Välkommen till Medeltidsveckans festivalcamping. Här är det ljudligt och ljuvligt på både morgon och kväll. Lugnet infaller mitt på dagen när solen står som högst. Här finns 30 000 kvadratmeter att dela på, med goda avstånd och möjligheter att laga mat över öppen eld (under förutsättning att det inte råder eldningsförbud).

 

Med en stadsnära men avskärmad miljö och gemytliga lägerplatser finns alla förutsättningar för en riktigt trevlig vistelse och god chans att träffa nya som gamla vänner.

 

Belägen på Galgberget i norra om Visby finns både Medeltidsveckans moderna och medeltida del av campingen. Du betalar ett fast pris per person, vilket gör att det är lika enkelt att bo själv i enmanstält som i grupp med exempelvis militärtält eller medeltidspaviljong.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla