bookmark 3 shows style1 City date_range 6 August 2023 - 10 August 2023

Medeltidsbandet 2023 Medeltid XL

Världens bästa Medeltid sedan 4 decennier!


Medeltidsveckan 2023 firar vi vår 40:e Medeltidsvecka, och du är varmt välkommen att vara med! Temat, förutom jubileet, är Mat och Dryck. 6-13 augusti kan vi uppleva spänning, äventyr, uppleva både allt som var som förr och de nyaste rönen från forskning om Medeltiden. Årets satsning på Mat och Dryck är för att hylla allt som är gott - med mycket fokus på lokalproducerade gotländska råvaror!

 

Vad är Medeltidsband?
Det är ett festivalband du förköper online och som du byter mot ett fysiskt armband på plats på Gotland i augusti.

 

Medeltidsbandet för hela veckan gäller 6/8-13/8 2023, halvlängdspasset gäller för första eller andra halvan. Bandet ger tillträde till Medeltidsveckans upplevelser och platser samt vissa programpunkter. Platsbiljett tillkommer för vissa konserter, föreläsningar, kurser med mera.

 

Hela festivalutbudet för 2023 skapas för närvarande, och publiceras i två stora biljettsläpp under våren på vår hemsida och i våra sociala medie-kanaler. Medeltidsband för en dag på Medeltidsveckan släpps närmare festivalen.

Om stiftelsen Medeltidsveckan:
Medeltidsbandet gör att vi kan arrangera festivalen, stödja våra artister och hålla alla ruiner och parker öppna på ett hållbart sätt. Intäkterna går till allt från hyra av toaletter, sophantering, markhyra, publikvärdar, arbetsledning av flera hundra volontärer, anpassning av hela programmet och utveckling av framtidens medeltidsveckor med mera. Medeltidsveckan är en icke-vinstdrivande organisation med folkbildningssyfte. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla