Select

Hammerfall & Mustasch

Dalhalla, Rättvik

20 July 2019 21:00

 

Genom att genomföra köpet godkänner kunden arrangörens särskillda villkor

Priset är ink. 50:- serviceavgift.

 

HammerFall

Sedan debuten i juni 1997 har HammerFall varit med och format den svenska hårdrocks-scenen. Med åtta studioskivor, flertalet listettor, guldskivor, utsålda turnéer och mycket, mycket annat har de skapat en gedigen meritlista. År 2005 skrev de historia som det första hårdrocksband från Göteborg att göra en headlinekonsert på Scandinavium.

Efter en välförtjänt paus återvände bandet 2014 med den hyllade skivan (r)Evolution, vilket följdes av en jubileumsspelning på Wacken Open Air i Tyskland, där första skivan spelades i sin helhet, samt ett uppträdande på Stora scenen på Liseberg för 3:e gången karriären. Den mycket framgångsrika turnén World Wide Revolution tog bandet över hela världen och lade grunden för den 10:e studioskivan Built To Last som släpptes 2016. Sedan dess har HammerFall spenderat tiden ute på vägarna och under parollen Built To Tour har hundratals spelningar gjorts.

 

Mustasch

Mustasch har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning.