bookmark 1 show style1 City date_range 23 April 2021

Plura & Carla

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar (exempelvis "Kungsholmskopplet" och "Susan") till bandet. Carla har även medverkat i matlagningsprogrammet "Pluras kök" i TV3, där Carla var ständig sidekick till Plura och dessutom spelade gitarr till matlagningen.

 

Välkomnas av glöggdoft, facklor och sprakande eldar på gårdsplanen. Kom in i värmen och avnjut en julinspirerad 2-rätters middag, komponerad av vår köksmästare.

 

Program:

18:00 Välkomstglögg på gårdsplanen

18:15 2 rätters Julmiddag

20:00 Konsert

 

 

Paket 1:

– Välkomstglögg och pepparkakor

– Julmiddag

– Konsert

 

1.295kr per person

 

Paket 2:

– Övernattning i del av dubbelrum

– Välkomstglögg och pepparkakor

– Julmiddag

– Konsert

– Frukostbuffé

 

1.895kr per person

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 80 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. U1ppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 

Arrangör: Hällsnäs Hotell & Restaurang och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information