bookmark 1 show style1 City date_range 4 August 2022

Tomas Ledin

I sommar turnerar han runt i Sverige, och den 1 juli äntrar han scenen på Havsbadet. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar, därför kan vi räkna med allsång, fantastisk stämning och en folkfest att minnas.

 

17:30 Entrén öppnar

18:30 Liveunderhållning i tälten

21:00 Tomas Ledin på Stora scenen

23:00 Liveunderhållning i tälten

(dessa tider är cirkatider, arrangören kan justera tiderna)

 

Åldersgräns: 13 år (Betalar som en vuxen)

 

Mer information


Ståplatser
Detta är en konsert med onumrerade ståplatser.

Rullstolsbiljetter
En ledsagare ingår i rullstolsbiljetten. En upphöjd ramp kommer att finnas för de med rullstolsbiljett.

Paraplyinfo mm.
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det är ej heller tillåtet att ta med systemkamera, inspelningsutrustning, grill, barnvagnar eller husdjur in på området.

Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast), burkar, termosar är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

Uthämtning av biljetter
Det kommer inte finnas biljettkassa eller möjlighet att hämta ut biljetter på konsertområdet. Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen, men vi rekommenderar att man skriver ut biljetten i händelse av tekniska problem.

Stolar & pallar
Av säkerhetsskäl får man inte ta med sig egna stolar eller pallar in på konsertområdet, filtar går bra, då får man sätta sig bakom publikmassan.

Åldersgräns
Man måste vara 13 år eller över för att få tillträde till konsertområdet, detta pga. av ljudnivåer, och 13-årsgränsen gäller även om barnet har hörselkåpor.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information