bookmark 2 shows style2 cities date_range 8 October 2021 - 9 October 2021

SONJA ALDÈN

Folkkära Sonja Aldén ger tillsammans med trumpetaren Magnus Johansson och pianisten och kapellmästaren Marcos Ubeda två exklusiva konserter i Kalmar och Växjö. 


Välkommen till en varm och mycket stämningsfull musikupplevelse som du sent kommer att glömma. 

 

Sonja Aldén är en av landets mest folkkära sångerskor. Förra året gjorde hon comeback i Melodifestivalen med bidraget ”Sluta aldrig gå”. Som många säkert minns så var det även i just Melodifestivalen som hon år 2007 fick sitt stora genombrott med låten ”För att du finns”. Den tog sig hela vägen till final och kom att bli en jättehit och toppade bl a Svensktoppen under hela ett halvår, Sonja fick även en Rockbjörn i kategorin ”Årets kvinnliga artist”.

 

Hon har släppt 5 album och turnerat och turnerar flitigt över hela Sverige. 

 

Magnus Johansson är av många ansedd som Sveriges bästa trumpetare. Han känns igen ifrån tv-programmet Doobidoo och även ifrån Diggiloo turnén. Han har även spelat med storheter som Stevie Wonder och Tom Jones. För att nämna några av de världsstjärnor som Magnus spelat med genom årens lopp. 

 

Marcos Ubeda är pianist och kapellmästare.  Även han känns igen ifrån tv- programmet Doobidoo där han under flera år var kapellmästare för husbandet. Marcos är även en framgångsrik producent och låtskrivare, han har hela två segrar i Melodifestivalen på meritlistan. 

 

För 9 år sedan genomförde Sonja, Magnus och Marcos en julturné tillsammans, nu möts de igen 

för att ge konsert på anrika och vackra Kalmar Teatar och Växjö Teater. 


Konsertstart: kl. 19.00 

 

Längd ca 2 timmar inkl. paus. 

 

Varmt välkomna!


Konserterna är flyttade från mars 2021 till nuvarande datum i oktober 2021Har du valt att behålla biljetter från tidigare datum så gäller givetvis dessa. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information