bookmark 23 shows style18 cities date_range 8 April 2022 - 21 May 2022

Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie

- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur och konstintresserade.
Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både yta och djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies musik, hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.


Under våren 2022 fortsätter Thomas Di Leva sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” och besöker några av landets största konserthus och teatrar

Thomas Di Leva bjuder på en fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får får uppleva av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under hösten 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.


Ni som köpt biljett till ordinarie datum - håll i er biljett, den gäller automatiskt för det nya datumet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information