bookmark 1 show style1 City date_range 15 April 2023

Asme & Shiro

Kom och upplev en oförglömlig kväll full av dans och bra musik! 

 

Vi är stolta över att presentera två fantastiska artister, Asme och Shiro, samt en hemlig artist som kommer att avslöjas under kvällen som kommer att bjuda på en minnesvärd upplevelse på Skånes hetaste scen, 

 

Sundspärlan i Helsingborg den 15 april. 

 

 

Med både P3 Guld och Grammis-vinster i bagaget har han haft en händelserik karriär. Asme har streamat över en kvarts miljard gånger på Spotify, detta tack vare bland annat succéprojekten “12 till 12” med gruppen Aden & Asme och som solo med “Blodigt”, “Tusen Flows” och “Tusen Flows 2”. Med två albumettor och flera singelettor har Asme byggt upp en stadig fanbase i hela landet men även i Norden. Asme har gjort stora samarbeten med tex Stormzy, Håkan Hellström, Axel Arigato mm.

 

 

Rapparen SHIRO, vars hemvist är Hisingen i Göteborg, har etablerat sig som en av de mest lysande stjärnorna inom musikindustrin genom sin imponerande repertoar av låtar, inklusive "High Rollers", "Mandana", "Dubbelt" och "Synder" med Asme. I början av året, fortsatte SHIRO på sin redan starka musikkarriär med släppet av "Annan Man", som producerades av den talangfulla Shenzi. Den låten lyckades nå en imponerande 27:e plats på topplistorna och pekar på en lysande framtid för denna musikaliska innovatör.

Med en imponerande start på året, är SHIRO väl på väg att göra 2023 till sitt genombrottsår. Genom att förena flera olika musikstilar i sina verk, har han skapat en unik ljudbild som har fångat uppmärksamheten hos fans och kritiker Sverige över. Med en passion för att framföra dessa stilar live för sin trogna fanbas, finns det ingen tvekan om att SHIRO kommer att fortsätta att sätta sin prägel på musikscenen under de kommande åren.

 

Kvällen har även med sig DJ Kako och Takenoelz som kommer ge er en natt full av energi och het stämning med de senaste och trendigaste Hip-Hop och R&B låtarna som kommer få dansgolvet att skaka hela natten lång!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla