bookmark 1 show style1 City date_range 7 October 2023

Carbe med gäster (Shirley Clamp)

Carbe med gäster är tillbaka med den 17:e upplagan i Kungälv!

 

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med nya gäster och en ny fullspäckad show!
Denna oktoberkväll gästas Carbe av den briljanta sångerskan, tillika schlagerdrottningen Shirley Clamp, samt duettpartnerna Emelie Sundborn & Rikard Flink.
Under ledning av David Carbe och hans band bjuds ni på en ordentlig musikupplevelse utöver det vanliga, med en repertoar som spänner mellan klassiskt, musikal, schlager och rock’n’roll.

 

Shirley Clamp
Shirley Clamp har med sin briljanta sångröst och härligt humoristiska personlighet underhållit och berört den svenska publiken i över 20 år!
I musikbranschen är hon sedan länge en hett eftertraktad sångerska som sjungit på demos åt världsstjärnor som bl.a. Whitney Houston.
Det stora genombrottet kom 2003 när hon som en rödhårig yrhätta golvade Melodifestivalspubliken med sin sång i låten ”Min Kärlek”, vilket resulterade i en 2:a plats i finalen i Globen. Sedan dess har det rullat på.
Shirley är en ständigt turnerande artist som återkommande medverkar på alla möjliga musikaliska scener både akustiskt, med kompband, storband och symfoniorkestrar och ofta tillsammans med olika körer runt om i landet.
Publiken kan tryggt luta sig tillbaka och låta sig underhållas av Shirleys sång och ofta få ta del av humoristiska reflektioner över turnéminnen, dråpligheter och kontraster som uppstår i livet som både artist, yrkesarbetande kvinna, dotter och mamma.

 

David Carbe
En prisad pianist och entertainer från Kungälv! Carbe har hunnit med en hel del under sina 30 år.
Bland meriterna finns Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Malena Ernman samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer. Carbe är en mycket virtuous pianist som sprider glädje med sitt avslappade sätt och humoristiska mellansnack.

 

Emelie Sundborn & Rikard Flink
En sopran och en tenor, två röster som förenas i oförglömliga duetter.
Tillsammans har Kungsbackaduon under de senaste åren turnerat längs västkusten och gjort många uppskattade konserter där de blandar storslagna duetter med egna tolkningar av sånger från de stora världsscenerna. Populärmusik blandas med det klassiska, musikal med musik från filmens vita duk, och visor med jazziga toner.
Med både inlevelse, kraft och glimten i ögat så trollbinder de publiken med sina samklingande röster och sin kemi på scen, och de bjuder på en musikupplevelse utöver det vanliga.

 

Bandet består av

David Carbe - piano

Johan Walter - gitarr

Simon Johansson - bas

Jacob Linde – trummor

Gabriella Josefsson - kör, fiol

 

Längd: 2,5 timmar inkl. paus

 

www.carbemusik.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla