bookmark 1 show style1 City date_range 20 May 2023

Rock of Ages - med Teater Satelliten

Välkommen till The Bourbon Room!  

 

● Föreställningslängd: cirka 2 timmar inkl. paus

● Särskilt anpassade platser: För bokning av särskilt anpassade platser kontaktar du Messingens reception, 08-590 973 00.

Information om öppettider, tillgänglighet och kontaktuppgifter på Messingens webbsida.

 

Teater Satelliten är tillbaka med ännu en rivig jukebox-musikal. Den här gången ska vi förflyttas till 80-talets Los Angeles och den legendariska rockbaren The Bourbon Room. 

 

Vi får följa den unga och naiva Sherrie som mot sina föräldrars vilja flyttar till Los Angeles från Kansas för att satsa på en solokarriär. Hom möts där av en stad fylld med drömmar, rock n´roll och vem vet… Kanske hittar hon även kärleken?   Samtidigt som Sherrie försöker navigera i sitt nya liv kommer två stadsplanerare från Tyskland som vill bygga om den kända gatan Sunset Strip till ett shoppingcentrum. Barägaren Dennis och alla andra rockare får slåss för sin älskade bars fortsatta existens samtidigt som alla försöker följa sina egna drömmar i the City of Angels.  

 

Teater Satelliten är redo att bjuda er på en föreställning utan gränser!  

 

Foto: Therese Taflin Jäghult

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla