bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Spritdoftande sagostund

Välkomna på en spännande och whiskydoftande sagostund på Spritmuseum.

Författaren Hasse Nilsson kommer till oss och tar oss med på en hisnande resa in djupt in i whiskyhistoriens kittlande labyrinter.
I sin senaste bok ”Historier jag har hört i Skottland” samlar han några av de mest fascinerande berättelserna.
De handlar om allt från förslagna bedragare till makalösa entreprenörer, från spöken i lagerhusen till bedagade nattklubbsdansöser, från skojare och fifflare till hedersamma män och kvinnor som alla var för sig bidragit till och förändrat dryckeshistorien.
”Historier jag har hört i Skottland” har varit en stor försäljningssuccé och har tilldelats Gourmand Awards som de svenska förlagens representant i VM där världens bästa/vackraste  mat- och dryckesböcker koras.
Självfallet finns möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken till specialpris efter provningen.

Hasse Nilsson är vår mesta whiskyskribent och känd som en karismatisk och underhållande provninsgledare, han är dessutom flerfaldig svensk mästare i nyskrivna snapsvisor som anordnas varje år av Spritmuseum.

Vi kommer under dessa 90 minuter även att prova olika sorters whisky under Hasses ledning.
Vänta dig även mustiga berättelser och häftiga smakupplevelser.

Välkomna!

I priset ingår fri entré till våra aktuella utställningar.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information