bookmark 10 shows style5 cities date_range 25 September 2022 - 9 October 2022

Babblarna Första Musikalen

Restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer att tas bort från och med den 9 februari. Det innebär att det då inte längre finns något deltagartak, maxantal per sällskap, krav på avstånd mellan sällskap eller krav på vaccinationsbevis. 

 

Dundersuccéerna med Babblarnas musikaler och 700 spelade föreställningar fortsätter!


En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.
 
Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, "Här är jag" och många, många fler.

Missa inte detta glädjepiller med barnens favoriter Babblarna!
 
Rekommenderad ålder:  2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på.

www.babblarna.se/live

OBS! Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.

Föreställningen varar ca 40 minuter utan paus.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information