bookmark 3 shows style3 cities date_range 26 April 2023 - 28 April 2023

Hjärntillskott Morning Masterclass 2023

Masterclass med Kjell Enhager

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk. 

 

På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

 

Kjell Enhager - Tänk OM!

Den som tänker som alla andra och gör som alla andra får samma resultat som alla andra! Vad Kjell Enhager vill förmedla är att gå utanför normen. Det är enda sättet att utmärka sig, lika mycket inför sig själv som inför andra. Kjell är idag coach och en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom motivation, ledarskap, förändringsarbete, mental träning och personlig utveckling. På ett lekfullt sätt, med mängder av vardagliga och roliga exempel, föreläser han om hur du går till väga för att motivera dig själv och andra. Kjell Enhager är även professionell golfinstruktör sedan 1977. Han har också en amerikansk Mastersexamen i ekonomi och delar sin tid mellan golf och konsultverksamhet med särskild inriktning på ledarutveckling. Två saker definierar dig: Ditt tålamod när du inte har något, och din attityd när du har allt.

 

Upplägg:

07:30 Registrering och frukost

08:00 Föreläsning vid frukostborden 

10:00 Mingel och avslutning

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla