bookmark 3 shows style1 City date_range 14 October 2023 - 9 December 2023

Yoga med Sam Aziz

Tillsammans med den välrenommerade yogaläraren Sam Aziz bjuder Gunnebo slott in till yoga i en rofylld slottsmiljö. Vi yogar i vagnboden, en vacker trälokal med utsikt över slottet. Efter yogan tar för dig av Kaffehusets ekologiska frukost, som står uppställd i anslutning till köket. Bröd från bageriet, smör, ost, yoghurt och andra godsaker finns på bordet.

 

Yogan som Sam lär ut och som du möter under hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd!

 

Sam Aziz kommer från en aktiv idrottslig bakgrund och upptäckte yogan 2004. Sedan dess har han undervisat på olika anläggningar runt om Göteborg, i Sverige och internationellt. Han har en bred kunskapsbank om kroppen och ett intresse för dess förmåga att läka sig själv, vilket han applicerar på sina klasser. Sam guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är nybörjare, avancerad eller vill öka upp din flexibilitet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla