bookmark 8 shows style1 City date_range 23 March 2023 - 1 April 2023

Falkenbergsrevyn 2023

Falkenbergsrevyn bjuder på ett jubileende!

 

I vinter är det 25 år sedan Falkenbergsrevyn gjorde sin första revy. Det är med stolthet Hela Sveriges Revy nu bjuder in till en riktigt härlig jubileumsrevy.

 

Falkenbergsrevyn har kopplat revynamnet till den tid vi lever i och sällan har det väl varit mer Upp & Ner än just nu. Det utlovas en vass och rapp föreställning och självklart skojas det med såväl högersvängen i valet och NATO som olika sätt att spara el, passkaos, inflation och festande politiker i både Finland och England. Det är helt enkelt mycket som är upp och ner i dessa tider och som kompensation lovar de även att bjuda på några billiga skämt. Lagom till sitt jubileum har de också renoverat Stadsteatern så det kommer bli en härlig upplevelse från början till slut när ni besöker Falkenbergsrevyn i vinter.


Läs mer här: www.falkenbergsrevyn.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla