bookmark 1 show style1 City date_range 20 October 2022

Möte med Lill Lindfors

I en timmes samtal, lett av Trelleborgs Allehandas Lars Thulin, får vi träffa en av Sveriges mest folkkära artister Lill Lindfors.


Lills insats i musikalen ”I hatt och strumpa” blev hennes stora genombrott under 60-talet och därefter har hon haft flera roller i andra hyllade shower som t.ex. den första svenska uppsättningen av “West Side Story”. Hon gjorde skivdebut 1962 och genom åren har hon släppt flera album och singlar där bl.a. ”En sån karl” och ”Rus” är några av de mest framgångsrika låtarna.

Hon är en prisbelönt artist som har kammat hem två grammispriser för ”Årets kvinnliga artist” och ”Årets Hederpris”. På senare år har hon gjort fantastiska jazzkonserter, varit på turné med Riksteatern och medverkat i Tv4:s populära program ”Så mycket bättre”.

 

I höst är hon aktuell i Malmö Operas föreställning Anastasia.

 

Arrangemanget är en del av Trelleborgs Biblioteks årliga Biblioteksvecka.

 

Foto: Ewa-Marie Rundqvist

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information