bookmark 1 show style1 City date_range 7 August 2022

Sonja Aldén - Sånger i tiden


Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära sångerskor, och nu kommer hon äntligen till Oviken!

 

Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 med jättehiten “För att du finns”.
Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen, där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.

Efter succén kom debutalbumet “Till Dig”, vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin “Årets Kvinnliga Artist”.
Sedan dess har hon hunnit ge ut flera älskade album och turnerar flitigt över hela landet. Sonja hyllas för såväl sin låtskatt som för sitt personliga tilltal och sin förmåga att beröra sin publik, varsamt balanserande mellan humor och allvar. 

 

För första gången kommer hon så nu till Oviken i sällskap av sina musiker Måns Ek och Olle Linder och med sin konsert ”Sånger i tiden”. En nära konsert med både egna och andra utvalda sånger, personliga berättelser, värme, hopp och glädje! Varmt välkomna att luta er tillbaka en stund och bara åka med och njuta!” 

 

Inträde: 295 kr, under 14 år 150 kr, under 12 år gratis

 

Insläpp: kl 18.30

 

Arrangör: Oviken-Myssjö församling i Sydöstra Jämtlands pastorat

 

OBS. Köpt biljett återlöses/bytes ej

 

För mer info ring: 0687-555 74

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information