bookmark 5 shows style1 City date_range 29 June 2022 - 3 August 2022

Musik vid Göta kanal - Motala Lokverkstad 2022

* Åldersgräns 13 år. Personer under 18 år endast i målsmans sällskap


Äntligen blir det återigen liv och rörelse i Motala Lokverkstad men med skillnaden att det nu är musik snarare än hammarslag som kommer genljuda i den anrika byggnaden från 1912.

 

Det var en skräll som hördes över hela Östergötland när vi kunde berätta att The Ark har turnépremiär hos oss på Motala Lokverkstad 29 juni men frågan är om det inte är en ännu större skräll att både Miriam Bryant och Melissa Horn väljer att besöka lokverkstan i sommar. Miriam 6 juli och Melissa 20 juli. 

 

Är du nyfiken på vilka artister som kommer besöka Motala Lokverkstad sommaren 2022 eller vill ha annan information ska du registrera dig på vårt nyhetsbrev http://musikvidgotakanal.com/nyheter, där får du all information före alla andra och förtur vid biljettsläpp. Självklart bör du även kolla in våra sociala medier (Facebook https://www.facebook.com/musikvidgotakanal och Insta https://www.instagram.com/musikvidgotakanal/)

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information