bookmark 1 show style1 City date_range 20 January 2023

Champagne och korv

En spännande provning där vi får smakprov av korv till champagnen. Men det är så klart inte vilka korvar som helst det rör sig om. Varför är korv så inne just nu?
Det kan delvis ha att göra med trenden att ta tillvara på hela djuret. Som i sin tur torde bero på att det är dåliga tider
Eller att vi längtar tillbaka till gamla tider? Vi ska inte ta tillvara på hela djuret utan endast passande smakprov, självklart av finaste  kvalitet.
När det gäller champagnen däremot så hjälps vi åt att ta tillvara på hela flaskan.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

 

Välkomna!

Fri entré till museets utställningar ingår ( värde 130kr)

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information