bookmark 1 show style1 City date_range Inga föreställningar

Medeltidspass 2022 (Veckopass hela Medeltidsveckan, 8 dagar)

Välkommen till världens bästa medeltid!


Medeltidsveckan 2022 är något alldeles extra. 7-14 augusti kan du uppleva spänning, mystik, fantasi och de nyaste rönen från forskning om Medeltiden. Årets tema är Fantasy, och vi välkomnar alla som älskar medeltiden och sagorna!

Vad är Medeltidspasset?

 

Det är ett entrepass du förköper online och som du byter mot ett fysiskt armband på plats på Gotland i augusti.

 

Medeltidspasset gäller 7/8-14/8 2022 och ger tillträde till Medeltidsveckans upplevelser och platser samt vissa programpunkter. Platsbiljett tillkommer för vissa konserter, föreläsningar, kurser med mera.

 

Medeltidspasset gör att vi kan arrangera festivalen, stödja våra artister och hålla alla ruiner och parker öppna på ett hållbart sätt. Intäkterna går till allt från hyra av toaletter, sophantering, markhyra, publikvärdar, arbetsledning av flera hundra volontärer, anpassning av hela programmet och utveckling av framtidens medeltidsveckor med mera. Du hittar alla föreläsningar, Battle of Wisby, succén Mythos kapitel två: En av oss, guider, föreställningar, medeltida krogar, marknader, uppvisningsläger, parader och mycket mer på vår hemsida!

 

Vi ses i augusti på Medeltidsveckan på Gotland 2022 tema fantasy!

Läs mer om Medeltidsveckan på https://medeltidsveckan.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information