bookmark 1 show style1 City date_range 21 March 2022

Joel Nunez (USA) & Sonja Aldén

Skellefteås egna Joel Nunez (USA) tillsammans med rikskända Sonja Aldén och gästande vokalgruppen Dais är ute på en stor välgörenhetsturné runt Sverige och bjuder härmed in dig till en fullsprakande konsert på Sara Kulturhus i Skellefteå måndagen den 21 mars.


Biljetter: Skellefteå Turistcenter & nortic.se

 


Joel Nunez (USA) bodde i Skellefteå mellan åren 2014 - 2019 där han jobbade som underhållare och gjorde sig känd för att sjunga de äldres favoriter "The Golden Oldies" (Elvis, Roy Orbison, Sinatra). Efter slutsålda teatrar så valde Joel att flytta tillbaka till sina föräldrar i Miami... Nu flyttar han tillbaka till Sverige igen och i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och en av landet bästa sångerska, Sonja Aldén, åker de mellan olika städer och samlar in pengar till behövande barn i vår värld.


Sonja Aldén är känd för låtarna "För att du finns, Du är allt, Sluta aldrig gå och Du får inte". Sonja har medverkat i melodifestivalen flertalet gånger och blivit en av Sveriges mest folkära artister.


Konsertturnén sker i samarbete med Erikshjälpen, Northevent, Kulturrådet och Studieförbundet Sensus.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information