bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Nyårskonsert 2022 (Vaccinationsbevis krävs)

 

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner och stramare riktlinjer från kommunen har vi beslutat att ställa in konserterna.

Styrelsen för Gislaveds Symfoniorkester


Gislaveds Symfoniorkester
Annie Fredriksson mezzosopran
Yngve Nordström dirigent

Annie Fredriksson, mezzosopranen från Gnosjö, framträder lika gärna på de stora scenerna som Malmö Opera, Läckö slott och Operan i Ystad som i sin hembygds kyrka. Tillsammans med dirigenten och Gislaveds hedersmedborgare Yngve Nordström samt vår orkester, bjuder Annie på en kavalkad med allt från opera till musikal.

 

För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information