bookmark 5 shows style1 City date_range 10 December 2021 - 18 December 2021

Vinterfesten 2021

I vinter dukar vi återigen upp ett lyxigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. 

 

Vi är stolta över att få besök av stjärnskottet Malou Prytz, hitmakaren Erik Segerstedt från EMD, skönsjungande Cecilia Kallin från Timoteij och vår dansbandsälskande konferencier Thomas Deutgen!

 

17-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låtarna ”I Do Me” och “Ballerina” spelas flitigt på radion.

 

Från Idol och pojkbandet EMD, till en karriär som soloartist, låtskrivare och producent. Erik Segerstedt har många hits att sjunga med i.

 

Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin slog igenom över en natt i Melodifestivalen med folkpopgruppen Timoteij, och nu är hon aktuell med nya sköna poplåtar som soloartist.

 

Thomas Deutgen från Mörrum är dansbandsexperten, TV-profilen och radioprataren som har underhållit Sverige i allt från radioklassikern I Afton Dans till TV4:s Dansbandskampen.

 

Tillsammans kommer Malou, Erik, Cecilia och Thomas att bjuda oss på en kväll vi sent kommer att glömma! Efter fjolårets succé välkomnar vi även partybandet Maniac tillbaka till vår efterfest.

 

Maniac har en bred repertoar som passar perfekt på ett julbord. De spelar olika slags musik såsom schlager, pop, rock, hårdrock och country, samt till och med en och annan trallvänlig dansbandsklassiker.

 

Speldatum 26,27 nov, 3, 4, 10, 17 dec

 

Missa inte detta!

 

Entrén öppnar 18.00

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information