bookmark 1 show style1 City date_range 31 December 2021

Nyårssupé med övernattning

2022 is coming - let's celebrate! Äntligen släpper vi biljetter till Nyårsafton med nyårssupé och övernattning på Clarion Hotel Wisby!
Checka in på ett av våra härliga dubbelrum - välj mellan standardrum alt. superiorrum - och gör er redo inför kvällen. Vi startar nyårsfirandet i Vinterträdgården med ett glas välkomstbubbel klockan 18.00 innan vi sätter oss till bord vid 19.00 i Spegelsalen och njuter av en 4-rätters nyårssupé.


Efter middagen fortsätter festen i vinterträdgården med DJ och bar fram till klockan 01.00. Tolvslaget skålar vi såklart in tillsammans med ett glas bubbel som ingår när du köper detta paket.
Sov sedan gott på våra stora, fluffiga Clarion-kuddar och vakna upp till årets första frukostbuffé. Bokar ni detta nyårspaket bjuder vi på sen utcheck klockan 14.00 så ni får hänga kvar några extra timmar på rummet.

I paketet ingår Övernattning för två personer i dubbelrum Ett glas bubbel i Vinterträdgården innan middagen (alkoholfritt alternativ finns) 4-rätters nyårssupé i Spegelsalen (exkl. dryck) Ett glas bubbel på 12-slaget (alkoholfritt alternativ finns) - Frukostbuffé - Sen utcheck till klockan 14.00
Pris:

1800 sek/person i standard dubbelrum

2000 sek/person i superior dubbelrum


Begränsat antal platser!

PS. För dig som endast önskar boka nyårssupé utan boende kommer detta att släppas lite närmare inpå i mån av plats. Följ våra sociala media för mer information.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information