bookmark 12 shows style12 cities date_range 1 December 2021 - 18 December 2021

Strålande Jul med Putte Nelsson & Evelina Gard

Varmt välkommen på en personlig och nära konsert där Putte Nelsson och Evelina Gard delar med sig av sina favoriter bland våra mest älskade julpsalmer och sånger, blandat med egenskrivna låtar och moderna klassiker.  

Detta blir en kväll som garanterat bjuder på fantastisk sång och musik, där berättelsen om julen står i centrum, och där du kan slappna av, njuta och så klart sjunga med i en och annan av julens välkända och älskade sånger!  
Det blir stämningsfullt och innerligt – en härlig julkonsert med två fantastiska röster och ett piano! 
 
Putte Nelsson, pianist och körledare, känner du igen från TV-program som "Så ska det låta" och "Körslaget" och - tillsammans med Evelina - det uppskattade programmet "Allsång på Rörstrand". 


Evelina Gard är sångerska, låtskrivare och arrangör, med flera skivor i bagaget, bland annat "The story of Christmas", som du garanterat kommer få höra en och annan sång ifrån denna konsert.


Konserten görs i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. En del av intäkterna går till Erikshjälpens arbete för att barn och familjer som lever i akut hunger på grund av extremväder och katastrofer ska få mat på bordet och kunna bygga upp sina liv på nytt.


Obs!
Inga platsbiljetter - fri placering.


På grund av nya förhållningsregler från Folkhälsomyndigheten och Regeringen kommer vi kontrollera att alla besökare har vaccinationsbevis, också kallat covidpass, i samband med insläpp till konserten.
Tack för visad förståelse.


Konserten i Gnosjö 

På grund av nya förhållningsregler från Folkhälsomyndigheten och Regeringen angående vaccinationsbevis undersöker Pingstkyrkan i Gnosjö hur de kan genomföra denna konsert på ett smittsäkert sätt. Mer information kommer inom kort.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information