bookmark 1 show style1 City date_range 23 February 2022

Växjö Jazz- och Blues presenterar Jacob Karlzon Trio på Nygatan 6

Jacob Karlzon trio

Jacob Karlzon räknas till en av Sveriges allra mest namnkunniga jazzmusiker och listan på samarbeten kan göras lång. Ett axplock skulle kunna vara Viktoria Tolstoy, Peter Asplund, Rigmor Gustafsson, Lina Nyberg, Putte Wickman och Nils Landgren.

 

Till Växjö kommer Jacob med Wanderlust i bagaget, ett helt färskt album i trioformat. Ordet Wanderlust beskriver Jacobs sätt att betrakta musikskapandet, lusten till resan istället för fokus på målet. Själv säger han att det handlar om att gestalta världar där publiken kan tappa bort sig och skapa sig sin alldeles egna mening.

 

Tillsammans med Morten Ramsbøl (kontrabas) och Rasmus Kihlberg (trummor) bjuder Jacob en dynamisk konsert med utrymme för såväl det svängigt ösiga som det fundersamt filosofiska.

 

Växjö Jazz & Blues på Nygatan 6, Lördag 23 februari kl 19.00

 

Konserten har en paus där serveringen är öppen. Elever från St Sigfrids Folkhögskola spelar mingelmusik i caféet från kl 18.00 och i pausen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information