bookmark 2 shows style1 City date_range 16 December 2021 - 16 December 2021

Julkonsert med Helen Sjöholm och Anna Stadling

Efter snart 40 år av vänskap och musikaliska möten har vi samlat på oss de sånger som vi älskat och levt med genom alla jular.

Under många, många konserter - både som barn (i samma kör), som unga i den egna duon ”Meiram” och som vuxna var för sig.

Våra karriärer och liv har dragit åt olika håll men den speciella unisona klangen mellan oss har aldrig tystnat. Inte heller sångerna vi kommit tillbaka till år efter år. Sångerna som vi alla älskar och längtar efter jul efter jul. Vi ser så fram emot att få möta publiken i Visby Domkyrka den 16/12 tillsammans med de fantastiska musikerna Jesper Nordenström och Tobias Fröberg.

Det blir julmusik ni känner igen men också sånger som översatts och fått ny kostym som ”Julen kan hjälpa” - en singel vi med stolthet släpper under november 2021!

Helen Sjöholm & Anna Stadling

 

Plats: Visby Domkyrka 


Föreställning 1

Insläpp 15:30

Konsert 17:00


Föreställning 2

Insläpp från 18.30 

Konsert: 19.00 


Regeringen har nu beslutat att från och med den 1 december 2021 måste alla besökare uppvisa ett vaccinationsbevis (covidbevis) innan de ges tillträde till spelstället. Detta gäller för alla som är 18 år eller äldre.

Vaccinationsbeviset ordnar du enkelt via www.covidbevis.se

 

Observera att det inte räcker med ett negativt testresultat, du behöver ha ett vaccinationsbevis!

Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig så är du undantagen kravet på vaccinationsbevis. Läkarintyg ska då visas upp i stället.

 

Här kan du läsa mer om covidbevisen: https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/

 

Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt. 

 

Obs! Det är onumrerade platser på detta evenemang. 

 

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas.

 

Tillsammans hjälps vi åt! 


 

Vid frågor kontakta Robin Waernquist på

robinwaernquist@gmail.com

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information