bookmark 1 show style1 City date_range 30 March 2022

Olle Jönsson i Mörrum

Han har sjungit med sitt Lasse Stefanz i snart 55 år och sett fler folkparker och vägskyltar än de flesta. 

Olle Jönsson i Lasse Stefanz är djupt älskad av sin publik och bjuder den här kvällen på en exklusiv och avskalad konsert med de största hitsen från bandet. Men publiken får också höra musik av bl a Simon & Garfunkel, Elvis och en och annan psalm. Allt varvat med anekdoter, minnen och historier som vävs ihop av kvällens programledare Thomas Deutgen.

Pianist är Niklas Brandt från bl a Grönwalls och Hasse Anderssons band.

OBS: Från 1 december krävs vaccinationsbevis för att komma in på konserten.

Så funkar det med vaccinationsbevis 

Ett giltigt vaccinationsbevis får den som har tagit två doser vaccin. Beviset tillsammans med legitimation gör att du kan besöka evenemanget. Du kan antingen ha med dig vaccinationsbeviset i din smartphone eller ha med dig en pappersutskrift. 

Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang:
Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering. Svensk Live – branschorganisation för arrangörer i Sverige. 

Vad gäller om jag har en biljett men är ovaccinerad 

När det gäller eventuella återköp av biljetter, framförallt för de som köpte biljetter innan september 2021 då regeringen gick ut med rekommendationer för ovaccinerade om att undvika folksamlingar och hålla avstånd till andra människor även när restriktionerna släpptes, så väntar vi på besked från regeringen och myndigheterna om hur vi ska hantera denna fråga både praktiskt och ekonomiskt. Har du frågor om din biljett rekommenderar vi dig att kontakta din biljettåterförsäljare. Din biljett är inte personlig och kan överlåtas. 

Svensk Live – branschorganisation för arrangörer i Sverige.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information