Diggiloo 2021

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen! Lite annorlunda än tidigare p.g.a rådande restriktioner. Endast 3000 gäster per show denna sommar, bättre än någonsin och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker!

 

Vi skulle kunna kalla årets Diggiloo för en riktig veteransommar, för det blir nämligen en massa kära återseenden. Vad sägs om David Lindgren, Jessica Andersson, Magnus Carlsson eller Mariette? Även Tommy Nilsson, Linda Bengtzing och Per Andersson gör comeback.

 

Dessutom har vi med oss självaste 2021 års mellovinnare Tusse, multibegåvade Sarah Dawn Finer, och fantastiska Frida Öhrn som alla gör sin första Diggiloosommar. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé! Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som så många andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

  

Sektion A - numrerad sittplats inkl. filt & program 895 kr

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!

 

Sektion A - numrerad sittplats inkl. filt 695 kr

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.

 

Sektion B - numrerad sittplats 525 kr

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och med fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!

 


 

Avvikande sektioner och biljettpriser förekommer.
Läs mer under respektive ort på www.diggiloo.com

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information