bookmark 1 show style1 City date_range 20 July 2022

Ulf Lundell - Sommarturné 22!

Ulf Lundell - Sommarturné 22! 20 juli 2022 intar Ulf Lundell Kronovalls Vinslott utanför Tomelilla på Österlen. En efterlängtad homecoming på en magisk plats med vacker inramning. Med slottet som fond arrangeras endast någon enstaka exklusiv konsert varje sommar. Kronovalls Vinslott och dess interiör, som det ser ut idag, stod klart på sent 1800-tal. Den bevarade "äkta slottskänslan" är en stor del i upplevelsen vid ett besök.

 

Biljetterna släpps via paraplyproduktion.se/biljetter torsdag den 17 juni kl 09.00.


Värdefull information
Samtliga biljetter är ståplats. Egna stolar får ej tas med in på konsertområdet. Filtar är välkomna för att kunna slå sig ner på någon av områdets grönytor.


Biljettpris
Ståplats 595:- inkl. serviceavgift 

Tider

18.00 Biljettkassan öppnar (om evenemanget ej är slutsålt)
18.00 Entrén till konsertområdet öppnar
20.00 Konserten börjar
23.00 Konserten slut (ca – utannonserad konsertlängd 2h15min)


Mat och dryck
Kronovalls Vinslott erbjuder ett brett utbud av mat, dryck, fika, sötsaker mm. Medhavd mat och dryck är ej tillåtet eftersom hela konsertområdet omfattas av slottets serverings- och restaurangområde.


Tillgänglighet
Rullstolsburna gäster bokar särskild rullstolsbiljett via Nortic Callcenter på telefon 0455-619700. En ledsagare ingår, med fri entré, i dessa biljetter.

Åldersgräns

Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap och måste bära hörselskydd under hela konserten. På grund av Socialstyrelsens regler gällande decibelnivåer så måste barn även vistas i den bakre delen av konsertområdet. 


Övrig info
Husdjuren mår bäst hemma med tanke på ljudvolymen. Paraplyer får ej användas inom området då de skymmer sikten samt är spetsiga föremål.

Exklusivt konsertpaket med övernattning, konsertbiljett och supé


* Ankomstkaffe & kaka

* Välkomstdrink

* 3-rätters middag

* Vinmeny

* Kaffe & kaffegodis

* Konsertbiljett sittplats på anvisat VIP-område

* Övernattning med del i dubbelrum

* Slottsfrukost


Pris 2990:-/per person.

Boka på info@kronovall.se

Begränsat antal platser.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information