Ovesholm Sessions

Välkommen till en ny utomhusscen, en ny musikupplevelse, en ny naturupplevelse och en helt ny tradition. Låt oss presentera Ovesholm Sessions – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister under bar himmel i den fantastiska svenska och skånska sommaren.

 

Scenen ligger på allra bästa plats, på gräsmattan mitt framför Ovesholms Slott. Konserter brukar annars anordnas ute på fältet vid förvaltarbostaden. Dessutom är slottsbyggnaden och parken privat och inte öppen för allmänheten. Att vi får bjuda in till Ovesholm Session precis framför det vackra slottet är ett privilegium.

 

På Ovesholm Sessions står musiken och publikkontakten i centrum. Utomhusscenen är återhållsamt sparsmakad för att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse. Här sitter du som publik mitt i musiken, mitt i gemenskapen, mitt i sommaren.

 

Ovesholm Sessions har siktet inställt på att bli ett återkommande sommararrangemang. 2021 kommer vi naturligtvis följa alla riktlinjer och råd från Folkhälsomyndigheten för att skapa säkra evenemang.

 

Vi vill att alla ska kunna roa sig kungligt på sommaren.

 

Peter Jöback:

En intim och avskalad konsert möter Peter Jöback äntligen publiken igen, flankerad av Lovisa Samuelsson och Rickard Nilsson. Vår internationella superstjärna väljer pärlor ur sin digra repertoar; välkända låtar, personliga favoriter och anekdoter. ”Efter en så lång karantän utan att få spela, känns det som man ska ut på ett kosläpp!” säger Peter

 

Lena Philipsson

Lena Philipsson kommer med tre musiker och utlovar att det blir intimt men också ösigt och svängigt. De spelar en del nytt från senaste albumet "Maria Magdalena" blandat med många äldre låtar som alla känner igen. ’’Jag har längtat jättemycket efter att få spela live igen. Hoppas vi ses!!", hälsar Lena.

Covid 19 och bokning

Följande förutsättningar gäller enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner:


Max antal personer med anvisad sittplats på utomhusarena är just nu 500 personer, där maxantal i ett sällskap är 4 personer och det ska vara minst 1 m mellan sällskapen.

Utifrån dessa förutsättningar går det därför att via vår onlinebokning köpa max 4 biljetter. Det är självklart även möjligt att boka 1, 2, eller 3 biljetter om ni är färre än 4 personer. Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen.

Är ni ett större sällskap kan ni göra flera bokningar online.

 

För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av föreställningen på ett säkert sätt uppskattar vi väldigt mycket om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt, dvs boka in 4 personer åt gången om ni har möjlighet till det! Detta minimerar antalet tomma stolar på arenan.Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information