bookmark 1 show style1 City date_range 21 July 2021

Ett fönster mot ljuset

Här möter Sonja publiken i sitt akustiska konsertformat med rubriken ”Ett fönster mot ljuset”. 
En intim konsert med värme och eftertanke, personliga reflektioner och tidlös musik.

Med fin balans mellan humor och allvar och en stor portion hopp välkomnar Sonja dig att släppa taget om vardagen för en stund. Sänk axlarna, ta ett djupt andetag och låt dig svepas med på en stämningsfull resa.”
Sonjas varma röst, vackra melodier, livsbejakande texter och personliga tilltal har gjort henne till en av våra mest älskade artister, och med sånger som ”För att du finns”, ”Du är allt”, ”Sluta aldrig gå”, ”Meningen med livet” och många, många fler lämnar Sonja Aldén ingen oberörd.

 

Mer om Sonja
Från musikalteatern i Huddinge där hon växte upp, via medverkan i en mängd olika musikaliska grupper, ledde så vägen fram till genombrottet i Melodifestivalen 2007 där megahiten
”För att du finns” blev ”Årets låt” på Svensktoppen efter att ha prenumererat på förstaplatsen i över ett halvår.
Sonja blev ”Årets Nykomling”och flerfaldigt grammisnominerad samt vann Rockbjörnen i kategorin ”Årets kvinnliga artist”.
Sonja har sedan dess turnerat flitigt runt om i landet, varit programledare för flera av SVT´s högtidsprogram och har utöver många skivsamarbeten även hunnit släppa 6 soloalbum.
Hennes älskade kärlekshymn ”Du är allt” är än idag en av de mest önskade låtarna vid bröllop.

 

Medverkar gör även

David Carbe - piano, sång

Johan Walter - gitarr, sång

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vid ev. förändrade restriktioner som medför att konserten ej kan genomföras, återbetalas alla kunder.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information