bookmark 1 show style1 City date_range 3 November 2023

The Last Tour - Be Bop A Luba med Peter Jezewski

The Last Tour - Be Bop A Luba med Peter Jezewski. Den hyllade och topprecenserade showen gör nu sin sin absolut sista resa och detta med en storslagen turné runt om i landet under 2023.

 

Showen med högt tempo plockar godbitarna ur låtskatten från 50–60 talet. Vi får höra låtar från bl. a Elvis, Buddy Holly, Neil Sedaka, Petula Clark, Alma Cogan och Leslie Gore. För alla som gillar rock ´n roll är detta ett gyllene tillfälle. Tag plats och följ med på en nostalgisk resa där kläder, frisyrer och musik får oss att drömma oss tillbaka till det glada 50-60 talet. Det är sista året för showen och sista chansen att se denna fantastiska show med Peter Jezewski & hans 8-mannaband.

 

Arrangör: Let´s Twist Event AB

 

Föreställningens längd 3 tim 20 min (inkl. paus)

 

Biljettpris Ordinarie  SEK 695 (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.


För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund Tel: 0583-711730 eller Kulturhuset Sjöängen - sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000


OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla