bookmark 1 show style1 City date_range 19 November 2023

Kari Jobe & Cody Carnes - The Blessing Tour

Paret Kari Jobe och Cody Carnes är några av världens mest profilerade lovsångsledare.

 

Kari har under närmare 20 år använt sin gåva att leda människor in i Guds närvaro. När hon började att leda lovsång som 13-åring kunde hon aldrig se för sig att hon skulle bli GRAMMY nominerad, vinna ett antal Dove Awards eller ha en RIAA Gold Certified singel. Kari reser över världen tillsammans med sin man Cody, som älskar att skapa utrymme där det innovativa kreativa uttrycket och lovsången får mötas. Cody har skrivit många sånger som används utöver världen som  t ex “Run to the Father” och ”Firm Foundation”.

 

Tillsammans har också paret Jobe&Carnes skrivit sången The Blessing som blivit något av en global anthem för kyrkan. Den har spelats in på många olika språk däribland svenska. Dom är också aktiva som lovsångsledare i sin lokala kyrka The Belonging Co i Nashville, USA. För den som köper en premiumbiljett så blir det en pre-session med q&a tillsammans med både Kari och Cody.  

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla