bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Reading på Ö2: Gudar och Dårar

”WORK IN PROGRESS” READING: GUDAR OCH DÅRAR AV OLIVIA DELLOW 

 

 

En ung och en gammal möts på en kyrkogård, en vestibul mellan livet och döden. Den ena försöker hitta mod att leva, den andra mod att dö. De är dårar, de har checkat ut från samhället. På kyrkogården upphör tiden att existera, världen och livet skapas på nytt. Med lite hjälp från gudarna reser de genom minnen, dröm och verklighet för att dissekera döden och slutligen återvända till den enda dagen som någonsin funnits. 

 

 

 

Olivia Dellow har studerat kreativt skrivande och dramatikerlinjen på Biskops Arnö, Hon har skrivit filmmanus och regisserat kortfilm. ”Gudar och Dårar” är hennes debutpjäs.

 

 

 

Läsande skådespelare: Nora Dellow, Carl-Magnus Dellow och Ian Emerson.

 

 

Readingen är en work-in-progress-läsning och följs av ett kort samtal. Läsning och samtal är ca 75 minuter långt och äger rum på Ö2scenkonst Kungsholmen, Bergsgatan 11. 

Samarbete mellan Ö2/UNG och Teater Deni.

 

Ö2scenkonst stöds av Stockholms Stad.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla