bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Bröllopsfotografering i slottet maj-september

Bröllopsfotografering, ni har möjlighet att hyra slottet under lördagar och söndag för fotografering kl. 10.50-11.50. 
Vänligen läs igenom viktig information innan ni gör en bokning.


Eftersom slottet är ett byggnadsminne och interiörerna är ömtåliga och känsliga är vår personal med på plats under hela fotograferingen för att svar på frågor. Observera att fotograf eller utrustning inte ingår i priset. Fotografering i slottets trädgårdar är konstnadsfritt och behöver inte förbokas. 


OBS! När du bokar fotografering hos oss så bokar du en specifik tid. Det är viktigt att hålla denna tid då vår personal inte har möjlighet att stanna längre än den utlovade timmen. Är du försenad förlorar du av din betalda tid. 


Viktig information vid inomhusfotografering:

 

- Vi har ett maxantal på 6 personer att vistas i slottet under fotograferingen. Överskrids detta förbehåller sig Gunnebo slott rätten att debitera en eftergift på 1500 kr.

 

- Det är förbjudet att köra in med fordon på området. Vi hänvisar till parkeringsplatserna som finns på gångavstånd till slottet.

 

- I samband med vigsel/bröllop hos oss sker fakturering i efterhand. 

 

- En bokning är bindande och kan ej återbetalas. Nortic erbjuder en försäkring för vid outförsedda händelser som ger med full återbetalning. Läs igenom deras villkor.

 

- Gunnebo förbehåller sig rätten av att avbryta en fotografering som personalen inte anser förhåller sig till Gunnebo slotts värdegrunder, riktlinjer och förhållningsregler.

 

- Det är inte tillåtet att använda fotografierna i ett marknadsföringssyfte. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla