bookmark 1 show style1 City date_range 29 March 2023

IMPROKURS: FORTSÄTTNING

## Fortsättning

Här dyker vi lite djupare i improvisationsteaterns underbara vatten. Leken är fortfarande central och vi övar oss på sceniskt lyssnande, njuter av när vi lyckas vara helt i nuet och ser hur bejakande liksom av sig själv kan skapa precis den sortens magi som endast går att hitta i improvisationsteater.

För dig som gått en termin hos oss eller motsvarande, men fortfarande vill njuta av både hissnande luft under vingarna och ljuvliga magplask.

Den här kursen kan man med fördel gå flera gånger! Man kan alltid hitta nya sätt att utmana sig själv och sina medspelare på!

Går man kurs hos improverket ges möjlighet att stå på våran scen på nån av dessa föreställningar : "VM i Impro" och "Kàbbadésch"


Och så har vi såklart vår Kursbar! Kvällar då vi öppnar teater med tillhörande kök och bar enbart för kursare! Rundpingis, improjam och mingelöl!
Mer info får man av kursledaren när kursen startar!

Och just det!: Vi har skrattgaranti!

 


**Praktisk info**

* Startdatum: 29 mars 2023
* Slutdatum: 24 maj 2023
* Dag: Onsdagar, 9 st tillfällen
* Tid: 17:00-19:00
* Pris: 2500 kr
* Vill du betala via faktura? - Maila faktura@2lang.se
* Plats: Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
* Kurserna sker i samarbete med Improverket
* Kursledare: Kommer snart

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla