bookmark 1 show style1 City date_range 23 June 2023

Martin Smith - Live at Nyhem

Martin Smith – låtskrivaren, sångaren och frontmannen från det legendariska bandet Delirious? Delirious? var banbrytande när det kommer till sk modern lovsång. Bandet startade i en lokal kyrka i södra England, som i sig skapade en ungdomsväckelse och bandet växte sig så stark att det spred sig över hela den kristna världen. Martin har skrivit många låtar som blivit klassiker som än idag sjöngs över hela jorden, som tex ”I could sing of your love forever” ”Majesty” ”Historymaker” för att nämna några.

 

Martin har fortsatt sin musikaliska bana som soloartist och reser fortfarande över hela världen och håller konserter och leder lovsång. Nu kommer han äntligen tillbaka till Sverige med sitt eget band för två konserter under midsommarhelgen. Midsommarafton på Nyhemsveckan!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla