bookmark 1 show style1 City date_range 19 July 2023

Markoolio - Halmstad

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae” m.fl.


Dec -19 gjorde Markoolio ett bejublat framträdande på ett helt utsålt Globen. Mycket få svenska artister förunnat.


Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla.


Nu är han och mamma Irma tillbaka med succéprogrammet "Marko & Irma" på TV4 som har blivit en tittarsuccé. Deras nya singel "Eld och vatten" ligger på Sveriges topplistor.

Det blir en blir en fartfylld hitkavalkad med åttamanband. En Tylö-kväll att minnas i Halmstad på Tylösand onsdag den 19 Juli 2023.


Åldersgräns 18 år. Ok för 13 år i målsmans sällskap. Alla behöver giltig biljett!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla