bookmark 1 show style1 City date_range 29 July 2023

Veronica Maggio & Miriam Bryant - Göteborg

När två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, samarbetar blir resultatet, inte helt oväntat, mästerligt. Efter släppet av den hyllade låten ”Under någon ny” avslöjar nu duon att de åker ut på gemensam turné, som den 29 juli kommer till Göteborg.

 

“Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varit svartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vi båda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni”

Veronica & Miriam

 

Det lär väl knappast ha undgått någon att två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, inlett ett samarbete kring nyligen släppta “Under någon ny”. I samband med singelreleasen bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuter livesänt musikaliskt drama, där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten “Under någon ny”. Med andra ord; en försmak av vad vi kan förvänta oss av den gemensamma turnén som består av sju stopp och sträcker sig hela vägen från Skellefteå i norr till Borgholm i söder. Med två av landets mest prisade låtkataloger i ryggen, kommer artisterna bjuda på helt unika konsertkvällar, där de alltså kommer stå på scen samtidigt.

 

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor.

 

Miriam Bryant har med sitt senaste album PS jag hatar dig ännu en gång bevisat att hon är en av Sveriges absolut största och mest inflytelserika artister. Albumet, som innehåller flera multiplatina-säljande singlar, kammade hem två tunga Grammisar i kategorierna ”Årets album” och ”Årets låt” och blev även prisat på P3 Guld samt Musikförläggarnas pris. Under 2022 var Bryant ute på en omfattande Skandinavienturné som innehöll över 40 stopp. Turnén avslutades på ett fullsatt Liseberg i hemstaden Göteborg.

 

Veronica Maggio har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album. Under 2022 blev hon uppmärksammad av Spotify som den första artisten någonsin med över 1 miljard streams på svenska.Viktig information inför ditt besök:


Hålltider

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 18:00 

Konsertstart: kl ca 19:30


Parkering och kommunikationer

Det finns flertalet parkeringar i anslutning till Slottsskogsvallen, men är väldigt begränsade vid större evenemang, vi hänvisar alltid i första hand att ta sig med kollektivtrafiken i Göteborg.
Parkeringsavgift betalas på plats via parkeringsapp Parkering Göteborg. Västtrafiks app för kollektivtrafiken i Göteborg heter To Go

och laddas ner via Google play och App store.
Närmsta hållplats är Botaniska Trädgården alt Marklandsgatan.


Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser finns på parkeringsplatsen i anslutning till arenan, dessa är markerade,
men är begränsade till antalet. Personer med funktionsvariation går in via anvisad sidoentré vid huvudläktare på Slottsskogsvallen. 

Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma biljett.


Insläpp

Slottsskogsvallens stora entrén mot nya entréparken och Margretebergsgatan.
OBS! Entré i motionsbyggnad endast för personal/arrangör, kommer att vara stängd för allmänheten.


Mat & Dryck

Evenemangsområdet kommer att ha ett utbud av mat och dryck samt erbjuda servering av öl, vin och cider samt alkoholfria alternativ, vegetariska alternativ mm. Observera att det ej är tillåtet ta med alkohol in på konsertområdet.


Biljetter
Alla 
måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet, oavsett ålder! För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, du kan inte göra det
på själva spelplatsen. Om du har e-biljett, tänk på att ha den tillgänglig
i mobilen vid inpasseringen. Ett fåtal biljetter kommer att säljas i dörren innan konsertstart.


OBS!
Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkameror, glasflaskor, termosar, burkar, metallbestick eller
husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.
Ok med PET-flaska utan kork.


Åldersgräns: 13 år, 18 årsgräns inne på serveringsområdet.


Support
• 
För kontakt, info@nojet.com.
• Vid händelse av inställt evenemang vänligen kontakta info@nojet.com.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla