bookmark 2 shows style1 City date_range 1 August 2023 - 2 August 2023

Benjamin Ingrosso - Allt Det Vackra

Äntligen tar Benjamin Ingrosso steget fullt ut och genomför sin första riktiga sommarturné på festivaler och konsertplatser i Sverige och Norge. Den 2 augusti kommer han till Halmstad och besöker Hotel Tylösand, Solgården.  

Under sommaren 2022 fick vi på ett slutsålt Lollapalooza en försmak av den explosivitet och hitkavalkad som Benjamin och hans sju manna-band kommer rulla ut med i sommar. En show där musiken kommer att tala sitt tydliga språk. Senast vi såg Benjamin live var på de hyllade konserterna med Kungliga Filharmonikerna på Stockholms Konserthus, vilka också visades på TV4 under mellandagarna.   Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen, toppat album- och singellistan, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både på P3 Guld och Grammis. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.Åldersgräns 18 år. Ok för 13 år i målsmans sällskap. Alla behöver giltig biljett!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla