bookmark 7 shows style1 City date_range 31 March 2023 - 29 April 2023

NorénRedux

Det är svensk högsommar och familj och vänner möts igen på sommarnöjet.

Nu ska det äntligen kopplas av och bara njutas av umgänge, god mat och gott sällskap. Men det är något som krackelerar i den borgliga fernissan, vänskap och relationer sätts plötsligt prov när mörka hemligheter dras fram i det obarmhärtiga solljuset. Efter denna sommar är inget längre som förut.

 

I denna helt improviserad föreställning har vi tagit inspiration av Lars Noréns sommarpjäser som ofta utspelar sig på den borgerliga familjens sommarnöjen.

 

Att improvisera en helaftonsföreställning i Lars Noréns anda och själ är den största utmaningen som Stockholms improvisationsteater har tagit sig an under sina 30 år som fri teatergrupp. Att gestalta både sorg, glädje och bråddjupet i stunden är ett examensprov i den ädla konsten att improvisera.

Idé och regi: Janne Berg och Per Gottfredsson 

Medverkande Skådespelare:

Eric Stern, Helena Zetterman, Lis Rosenqvist, Viktor Bjule-Öberg, Helena Lindegren,Per Gottfredsson, Caroline Falck,Janne Berg, Stina O`Connel och Therese Hörnqvist.

Musiker: Mats Karlsson

Ljusdesign: Lena Bergstedt

Ljusskötare: Annika Englund/Anders Öhman

Scenografi: Lina Serning

Grafisk formgivning: crashboombang.se 

Webbplats: Stockholms Improvisationsteater

 

 

 

OBS! Föreställningen har en 15-årsgräns pga känsligt innehåll.

Föreställning startar 19.00, inga insläpp efter föreställnings början.

Föreställning slutar ca 21.10-21.20 och har en paus

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla